Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Monster kövek

Készíts a gyereknek festett szörnyecske köveket, amelyeket aztán felhasználhat sok sok játékokhoz.
Tetszik? Oszd meg!

szörny kövek

Készíts vidám szörny köveket a gyereknek ajándékba. Ezeket a köveket aztán bármire használhatja az apróság. Lehet velük társasjátékot játszani, vidám történeteket kitalálni, kártyajátékhoz tétként használni, amőbázni velük, vagy éppen mágnest ragasztva rájuk, fémtáblára rakosgatni. Ez ugyan csak néhány ötlet, de a gyerekek fantáziája annyira gazdag, hogy biztos vagyok benne, ki se találhatjuk, mi jut eszükbe a színes szörnyecskéket látva.


A köveket fesd be két rétegben élénk színű akril festékkel. Ez tartósan fent fog maradni. Ha megszáradt a festék, akkor fesd meg a fogakat, majd azután, hogy ez is megszáradt, húzd ki alkoholos filccel a fogak vonalát, vagy színezd a száj formát a fogak köré.

monster kövek készítése

Vegyél elő egy csomag mozgó, öntapadós szemet, és ragaszd fel a kövekre. Ilyen szemeket kapsz hobbi boltokban, vagy időnként van a Kik-ben is. Sőt, és ott olyat vettem, amiben mindenféle méretű szemek vannak.

mozgó szemek

kőfestés

Ha elkészültek a kis szörnyek, keress nekik egy erős kartondobozt. Ez lehet a lakhelyük, és az ajándékcsomagolás is. Ha kedved van, akkor érdemes az akril festékkel a dobozt is megfesteni szörny figurára, így még stílusosabb, és vidámabb lesz az ajándékod. A tojástartóból készült díszdoboznak még az az előnye is meg van, hogy a szörnyecskék szeme nem sérül, ha mindegyiknek külön lakógödre van.

monster ajándékdoboz

ajándék csomagolás

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.