Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lego fej ceruzatartó

Sok kisgyerek, fiúk, lányok egyaránt szeretik a lego-t. Akik pedig nagyon kedvelik ezt a játékot, szívesen látnak a szobájukban e kedvenceikre emlékeztető egyéb tárgyakat is.
Tetszik? Oszd meg!

lego ceruzatartó

A klasszikus lego fejhez hasonló formájú ceruzatartót magad is könnyedén készíthetsz a gyereknek. Nincs másra szükséged hozzá, csupán néhány üres befőttes üvegre (pl bébiételes üveg, pástétomos üvegek), sárga, fekete, fehér  akril festékre.

Önts az alaposan megtisztított, és megszárított befőttes üvegbe sárga akril festéket, tedd vissza a tetőt, alaposan csavard rá, majd addig forgasd az üveget, míg a teljes belső felület egyenletesen festékes lesz. Öntsd ki a maradék festéket, majd hagyd megszáradni az üveget.

Ha ezzel elkészültél, akkor fesd meg a kis figurák szemét, száját. Használhatsz fekete alkoholos filcet is, ha azzal könnyebben dolgozol.

ceruzatartó lego baba

Tovább díszítheted a kis ceruzatartókat filc anyaggal, süthető gyurma darabokkal, hogy még inkább hasonlatossá tedd azokhoz a lego figurákhoz, amelyek a gyerek kedvencei.

A neten találsz további ötleteket a lego ceruzatartóhoz. Én ezeket a képeket erről az oldalról használtam, mert ez tetszett a legjobban.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.