Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lego ékszerek

Ajándékozz gyermekednek Lego ékszereket. A Lego évtizedek óta apáról fiúra, most már kislányra is szálló építő, alkotó játék.
Tetszik? Oszd meg!

A megunt darabokat már nem csak a fiók mélyére rejtheted el, hanem készíthetsz belőle vidám, élénk ékszereket is. Amilyen változatos építkezésre ad lehetőséget a lego, olyan változatos ékszerek készíthetők belőle. Próbáld ki, és a gyermeked rajongani fog érte. Utána már csak az lesz a gondod, hogyan ments meg néhány darabot építőkockának.

Szóval ez is olyan kezdeményezés, amelyből amellett, hogy kiváló ajándék készíthető, sok sok közös játékra is alkalmat ad.

lego ékszer gyerekeknek

A hobbi boltokban be tudod szerezni az összes ékszerkészítéshez használatos eszközt, alkatrészt. Ezen kívül egy kicsi fúróra lesz szükséged, mert a lego anyaga stabil, és túl kemény ahhoz, hogy egy tűvel átszúrd.

lego ékszer készítés

Habár eljátszottam a gondolattal, mi van, ha felforrósított tűvel próbáljuk átlyukasztani. Még nem próbáltam ki, de talán működik. Ha kipróbálod, akkor a tűt fogóval tartsd a tűzbe, és a gyereket távolítsd el a forró eszközök közeléből.

Nos, mutatok néhány ötletet:

lego ékszer gyerekeknek

lego ékszer gyerekeknek

lego ékszer gyerekeknek

lego ékszer gyerekeknek

lego ékszer gyerekeknek

lego ékszer gyerekeknek

lego ékszer gyerekeknek

lego ékszer gyerekeknek

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.