Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Játék csipeszek

Hihetetlen, mi mindenre jó egy egyszerű ruhacsipesz. Többek között egy rakás állatfigurát, egyebeket készíthetsz belőle.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozd meg gyermekedet fa csipeszekkel, festékkel, ragasztóval, színes filc darabokkal, kis szemekkel, és már kezdődhet is a játék.

csipesz játék ajándékba

Készíts a gyermekeddel, a gyermekednek édes kis csipesz figurákat. A képen látható kutyushoz szükséged lesz 4 fa csipeszre, festékre, ragasztóra, filc darabra a fülekhez és a tappancsokhoz, szemekre, pom-pom-ra a nózihoz.

Mutatok több figurát. Az alapja mindegyiknek csipesz természetesen, és persze a csipeszt meg kell festeni. Aztán ragaszthatsz rá, rajzolhatsz mintákat. Készíthetsz díszt, ünnepi figurákat, ceruza fogót, jegyzettartót, ajándékot, vagy bármit a kis figurákkal.

kézműves gyerekjáték

csipeszből játék gyerekeknek

csipesz nyuszi húsvétra

csipesz manó karácsonyra

csipesz denevér halloween

csipesz béka gyerekeknek

csipesz pillangó készítés

csipesz díszek ajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.