Indián talizmán nem csak gyerekeknek

Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Tetszik? Oszd meg!

indián talizmán

Az indián talizmán lényege éppen a színekben, a mindenféle színes gyöngyökben, apró figurákban rejlik. Ebből nem lehet két egyforma darab. Mert ha más nem, hát a színek biztosan különbözni fognak. De a hangulata, az apró mütyür jellege vonzza a kisebbeket, nagyobbakat egyaránt. Ezt az ajándékot tiniknek, kamaszoknak, de akár felnőtt gyermekeidnek is ajándékozhatod.

Szerezz be színes fonalakat, gyöngyöket, apró figurákat, hímzett lapocskákat, és darabonként egy kis méretű karabinert.

Készíts minél színesebb pompomokat, fűzz színes gyöngyöket, figurákat, charmokat a fonal darabokra. Minden fonaldarab végére köss egy színes pompomot. Egy közös pontba fogd össze a kis dísz szálakat, és egy nagyobb gyönggyel, vagy éppen a hímzett lapocskák közé varrva rögzítsd őket úgy, hogy a karabinerre is hurkold rá minden egyes szál végét.

Az, hogy a végeredmény milyen lesz, csak rajtad múlik.

fonal fityegő táskadísz

A kis talizmán lehet egy szálas, vagy több részből álló, egy színt követő, vagy szivárványos, élénk, vagy matt színű. Döntsd el, melyik tetszik, vagy próbálj ki több verziót. Élvezd az alkotást, az ajándékozást!

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.