Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hinta gumiabroncsból

Ajándékozd meg a gyereket egy saját készítésű, színes, és vidám hintával, ami csak az övé, az ő kedvenc színeivel díszített, mintázott.
Tetszik? Oszd meg!

gumiabroncs hinta

Ma már tudjuk, hogy a hinta nem csak egy játék a gyerekek számára. Nem véletlen, hogy szinte minden gyerek rajong ért. A szabad szárnyaláson túl fejleszti az egyensúlyérzéket, és a mozgáskoordinációt is. Nagyon jó hatással van az idegrendszerre.

Mindemellett pedig remek szórakozás is. A gumiabroncsok sok mindent kibírnak, nagy teherbírásúak, és még kényelmesek is. Ha van az udvaron egy nagy fa, vastag, stabil ágakkal, akkor ez lehet a hinta helye, de ha nincs, akkor egy gerenda, vagy éppen egy szőnyegporoló is alkalmas a hinta felfüggesztésére.

Az egyszerű abroncs hintát nem nagyon kell formázni. Ha megnézed a képeket, akkor azon is látszik, hogy a festéssel teheted egyedivé, és így lesz belőle szép, izgalmas ajándék is. Használj minél élénkebb színeket.


A felfüggesztésre kell a komoly hangsúlyt fektetni. Itt egy kép, ami megmutatja, mit kell tenned. Minimum három helyen rögzítsd a láncokat, hogy a hinta stabil legyen:

hinta felfüggesztés

A neten több módszer is van ara, hogy rögzítsd a láncokat a hintára, de nekem ez tünt a legstabilabbnak, és a gyerekek számára a legkényelmesebbnek.

Készítsd el a saját hintátokat, aztán küldd be a képét, hadd osszuk meg a többi olvasóval egy külön blogban, és a facebookon is, milyen színes, vidám hintát készítettetek, és azt is, hogy végül milyen megoldással rögzítettétek a hintát.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.