Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Házi playdough gyurma

A gyurma az egyik legjobb ajándék a gyerekeknek, akár fiú, akár lány. Formálhatja, alakíthatja, gyűrheti, gyúrhatja. Készíts neki ajándékba saját gyurmát otthon.
Tetszik? Oszd meg!

házi gyurmakészítés

Mi kell hozzá:
1 csésze liszt
1 csésze melegvíz
1/2 csésze só
1 zacskó sütőpor
1 ek olaj
Ételfesték
Opcionális: Vanília aroma, vagy borsmenta olaj. Ettől még illatos is lesz.

Elkészítése: A kimért alapanyagokat az ételfesték kivételével tedd bele egy lehetőleg teflon lábosba. Közepes hőfokon, folyamatos keverés közben melegítsd addig, amíg kezd sűrűsödni.

ajándék gyerekeknek

Ekkor add hozzá az ételfestéket, és addig keverd, míg összeáll egy nagy gombóccá. Utána vedd le a tűzről, és tedd egy hűvös helyre zsírpapíron. Hagyd teljesen kihűlni. Ha kihűlt, tedd zacskóba, vagy a régi gyurma dobozokba. Zárd le legmentesen, mert ez is kiszárad a levegőn, mint a bolti gyurma.

Készíts a gyurmából ajándék csomagot, amibe szaggató formákat, kis műanyag kést, kis sodrófát, stb tehetsz, amivel a gyermek formázhatja, alakíthatja kedvére a saját gyurmáját.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.