Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gomb állatkák

Sok kisgyerek szereti az apró játékokat, amiket a zsebébe tud rejteni, vagy a gyerekszobában játszhat velük, esetleg ékszerként is hordhatja.
Tetszik? Oszd meg!

Gomb pók készítés

Színes gombokból, ragasztó, hímzőfonalak, színes drót darabok, színes gemkapcsok, mozgó szemecskék, alkoholos filc felhasználásával sokféle állatkát, vagy akár kis ékszereket készíthetünk a gyerekeknek. Sőt, akár velük együtt is elkészíthetjük az állatfarmot. Itt van néhány kép az ötlet gyűjtéshez:

gomb nyaklánc

gomb állatkák

gomb béka készítés

gomb hangyácskák

A drót végeket mindig csiszoljuk le fémcsiszoló papírral, hogy ne sértsék fel az apró kezeket. Ha ragasztópisztollyal kis pöttyöket teszünk a drótvégekre, az még biztonságosabb.

A színes drótok színezett gemkapcsok széthajtogatásával, és kúpfogó segítségével meghajlítva tökéletesen alkalmas alapanyagok a csápok, lábak elkészítésére.

A mozgó szemek helyett használhatunk süthető gyurmából készített szemeket is, amelyeket ragasztó pisztollyal tudunk rögzíteni. Az egyszerűbb állatkákhoz használhatunk alkoholos filcet is a szemek, pöttyök, szárnyak megrajzolásához.

Nézegesd a képeket, találjatok ki új állatkákat, és ha elkészítetted, akkor küldd el nekünk az ötletedet leírással, fotókkal. Mi külön blogban megjelenítjük, és kitesszük az AjándékKatalógus facebook felületére, hogy minél többen felhasználhassák az ötleteidet a saját alkotásaikhoz.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Készíts a gyereknek egy egész állatkertet papír gurigákból. Ezekkel a színes figurákkal eljátszhatja kedvenc meséit, történeteit.
Sok apróság szereti a pici játékokat, amelyeket zsebre tud rakni, aztán hurcolhatja magával, akárhova megy. Készíts neki magad hordozható zsebjátékot.
Készíts színes fali tárolót régi CD, DVD lemezek segítségével a gyerekszobába. Ezt a rendezőt aztán használhatja az apróság játékok, egyebek tárolására.
A gyerekek nagyon szeretnek zajongani. Ha pedig erre megfelelő eszközük van, akkor több okból jó játék ez.