Farmer ékszer tini lányoknak

A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Tetszik? Oszd meg!

farmer ékszerek

Izgalmas, és trendi bizsukat egy kis fantáziával könnyen elkészíthetsz magad is. Mindössze egy régi, már nem használt farmernadrágra, néhány színes gombra, fonalra egy darab csipkére, gyöngyökre, charmokra van hozzá szükséged, és persze tűre, cérnára.

A felsorolt apróságok nem kell, hogy egyszerre legyenek kéznél. Mindez attól függ, te mivel szeretnéd kidíszíteni a karkötőt.

farmerből ékszer

A farmer több részét is felhasználhatod karkötő alapnak. Ha vékonyabb darabokat szeretnél, akkor a felhajtásokat, öv pántokat, zseb széleket használd. Ha vastagabb, szélesebb bizsut készítenél, akkor a derék részt vágd méretre.

Ha szép, eldolgozott szegélyeket akarsz, akkor horgoló fonallal hímezd ki a levágott széleket, ha vagányabb, vadabb darabot alkotnál, akkor rojtozd ki a levágott oldalt.

Az illesztéshez használhatsz patentot, tépőzárat, vagy kis gombot egy akasztópánttal fonalból.

farmer cuccok otthon

Ha már elkészítetted az alap karkötőt, akkor tervezheted a díszítését. Varrhatsz, hímezhetsz, tehetsz rá flittereket, gyöngyöket, ölthetsz rá apró charmokat, vagy éppen beboríthatod csipkével, színes anyag darabokkal az ajándék ékszeredet.

Jó munkát, vidám ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.