Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Babaházba drót szék

Miből készíthetünk egyszerűen drót székeket. A válasz meglepő, de szerintem szuper. Pezsgős dugót lefogó drót kupakból.
Tetszik? Oszd meg!

pezsgős dugó baba szék

Hihetetlen egyszerű. Kell hozzá egy csípő fogó, és egy dróthajlító. Ezeket olcsón be tudod szereni a Praktikerben, vagy szerszámboltban. Én 520 Ft-ért vettem mindkettőt. Annyi apró dolgot elkészíthetünk velük, hogy érdemes befektetni. A legkisebbet vettem mindkettőből, hiszen egy vékony drót meghajlításához, vagy ékszer készítéshez ez kiváló.

Nos, lássuk, mit kell tennünk:

Szedd ki a drótot a száracskákból. Vigyázz rá, mert ebből lesz a szék háta.

pezsgős dugó drót szék

pezsgős dugó szék

Ha kiszedted a drótot, és nem akarsz mást tenni, akkor csak fordítsd ki a dróthajlítóval a lábakat, és édes kis puffot kapcs.

Ha szeretnél  támlát a székre, akkor a képen látható sok sok módon hajlíthatod a drótot, és helyesebbnél helyesebb  rusztikus hatású széktámlát hajtogathatsz.

székek a babaházba otthon

Ha a pezsgős dugót nem dobtad el, akkor egy befőttesüveg tetejét ráragasztva, és lefestve az egészet, asztalkát készíthetsz a székekhez.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.