Ajtódísz gyerekszobához

Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Tetszik? Oszd meg!

Betű ajtódísz

A gyerekek kis birodalma a szobájuk, minden játékukkal, kis kacatjukkal, amihez ragaszkodnak az utolsó darabig. Idővel a gyerekszobába nem is léphet be bárki. A fenségterületére ő válassza meg a bebocsátást nyerőket. Éppen ezért, nagy örömet okozhatsz neki azzal, ha elkészíted az ő saját névtábláját, amit kiakaszthat a szobaajtóra, ezzel még egyértelműbbé téve, ki ott az úrnő, vagy úr.

A kislányoknak készítsd világos, igazi lányos színekből az ajtódíszt, a kisfiúé legyen markánsabb, határozott, fiús színösszeállítással.

A képen látható díszek csak ötletadóként szerepelnek itt. Te használhatsz más alapanyagokat is a rózsaszín dekorgumi, és a színes gombok, zsírkréták helyett.

Az alap betűt elkészítheted kartonból, amit színes anyagokkal, szalvéta technikával, vagy filcből készült apróságokkal dekorálsz ki.

A kisfiú ajtódíszét zsírkréták helyett kidekorálhatod lego figurákkal, vagy matchboxokkal.

Válassz olyan elemeket, amelyek utalnak a kis lakó kedvenc elfoglaltságára, és dolgoz az ő színeivel.

Jó munkát, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.