Ajándék Smile táskadíszek

A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Tetszik? Oszd meg!

emoji otthon

A középsővel én ugyan nem tudok mit kezdeni, de a hangulat arcocskák között nekem,is mint talán mindannyiunknak, vannak kedvenceim. Mert a legtöbbjük vidám, mosolygós, de akadnak huncut, csodálkozó, és helyettünk morcos darabok is.

Egy biztos. A kis emojik hódítanak. És annyira egyszerű vonalvezetésűek, annyira mindenfélék, hogy mi magunk is bátran megalkothatunk újabb, mégis jellegzetes darabokat.

Ajándékozz te is saját készítésű emojikat. Készítsd el plüssből, dekor filc anyagból.

Vágj ki két szabályos kör anyagot. Pelenka öltéssel varrd őket össze, és az utolsó öltések előtt tömd ki egy kis vattával, szivaccsal, hogy kerek legyen. Hímezd fel a szemét, száját, nyelvecskéjét, vagy vágd ki filc anyagból ezeket, és ragaszd a sárga fejecskére.

Varrj akasztó pántot az emoji fejére, és akassz bele kulcstartó karikát. Így már kész is a kis táska dísz.

Ha van kedved, és türelmed, akár egész sorozatot is alkothatsz belőle, hogy az ünnepelt aztán kedve szerint válogasson köztük naponta, vagy akár mindegyiküket egyszerre a táskájára akaszthassa.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Gyereknap

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...

Gyereknap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.