Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tüll szoknya egyszerűen

A lányok, akár kicsik, akár nagyok, szeretik a csini ruhácskákat, tündér jelmezeket. Ehhez könnyedén elkészítheted a szoknyát magad is.
Tetszik? Oszd meg!

tüll szoknya készítés

Vegyél a neked, és a lánykádnak tetsző színű tüll anyagot méterben, vagy dekorációs, illetve party kellékes boltokban akár 30-40 cm széles tüll szalagot. Lehetőleg több színben, mert úgy még szebb lesz a végeredmény.

Mérd le a derekát a gyermeknek, és vegyél egy megfelelő hosszúságú gumiszalagot.

A gumiszalag két végét varrd össze. A tüll anyagot vágd fel csíkokra. A csíkok hossza attól függ, milyen hosszú szoknyát szeretnél készíteni. A tervezett szoknyahossz dupláját, plusz 3-4 cm-t vágj le az anyagból.

Az összevarrt gumiszalagot tedd a gyermeked derekára, majd kezdd el felkötözni rá a levágott tüll csíkokat a kép szerint (hajtsd ketté a szalagot, fogd meg a közepénél. Húzd be a gumiszalag mögé, majd a két végét összefogva, a gumiszalag fölött húzd át a tüllszalag kezedben tartott ívén. Szorosan húzd meg az egészet) . A színeket váltogatva, szorosan egymás mellé kösd fel így az összes szalagot. Minél több csíkot fűzöl fel, annál dúsabb, habosabb lesz a végeredmény.

Ha a szalagok végét háromszög alakban kivágod, akkor még szebb, még tündérszoknyásabb lesz a végeredmény. 

tüll jelmez otthon

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.