Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Színes, vidám álarc gyerekeknek

Készíts gyermekeddel saját maszkot farsangra. Minél színesebb, annál jobb. Használj fóliát, és akkor nem megy tönkre olyan hamar.
Tetszik? Oszd meg!

gyerek farsangi maszk

Mi kell hozzá:- átlátszó félkemény fólia, - üres pet palack, - dekor gumi, - szalagok, - flitterek, - alkoholos filc, - olló, ragasztó, lyukasztó

Lássatok hozzá. Mutatok néhány képet arról, hogy készült el a képen látható két maszk, de nagyrészt az a dolgod, hogy saját elemeket találjatok ki, vágjatok ki, ragasszatok fel.

gyerek farsangi maszk

műanyag farsangi maszk

farsangi maszk pet palack

dekor gumi álarchoz

díszítő eszközök

tollas farsangi maszk

tollas farsangi álarc

Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.