Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pom pom paróka bohóc jelmezhez

A pom pom készítés nagyon egyszerű játék, csak egy kis gyakorlás kell hozzá. A sok színes pom pom aztán sokféle módon felhasználható. Például farsangi parókához is.
Tetszik? Oszd meg!

pom pom paróka

Nem kell megvenni a drága parókát, vagy hajszínező sprayket ahhoz, hogy a gyerek jelmezéhez tökéletes, színes kiegészítőt készítsünk. Ha van otthon néhány felesleges színes fonal gombolyag, akkor máris nekiállhatunk a bohóc paróka elkészítéséhez. Minél színesebb, vidámabb, annál jobb. Ráadásul együtt készíthetjük a gyerekkel.

Vegyünk elő egy régi kötött, vagy pamut sapkát, ami passzol az apróság fejére. Készítsünk sok sok tömör, színes pom pom-ot, aztán egy egy öltéssel rögzítsük a sapira a labdácskákat.


A pom pom-okat elkészíthetjük egy villa, vagy kartondarabok segítségével, de akár az ujjunkra csavart fonalból is.

pom pom készítés

Kézműves boltokban, vagy fonal boltokban külön pom pom készítésre alkalmas műanyag keret csomagot is lehet venni. Ezzel is könnyű dolgozni.

Miután felvarrtuk a sapira a pom pom okat, húzzuk a művünket a gyerek fejére, és fodrászkodjunk egyet. Igazítsuk méretre a kósza szálakat, ha szükséges. Igazán jó móka ez, nem csak farsangra.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.