Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Piros Angry Bird maszk

Mi az év nagy slágere? Most éppen milyen játékot kedvelnek a gyerekek? Ezek a kérdések farsangi időszakban is felmerülnek gyakran.
Tetszik? Oszd meg!

A gyerekek szeretnek beöltözni kedvenc mesehűsüknek. Éppen ezért az oviban, az iskolában ilyenkor farsangi időszakban sok kis póni, hercegnő, cowboy, stb rohangál. Nos, ilyen kedvenc figura az Angry Bird is. Most elkészítheted a gyermekednek a maszkot, ha letöltöd a sablont.

Használhatsz színespapírt, készítheted kartonból, vagy éppen meg is varrhatod filcől, vagy más anyagokból a madarat.

Itt a piros madár maszk sablonja. Klikkelj a képre:

Piros Angry Bird

Ezt a sablont az Alpha Mom oldalán találtam.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.