Papír tányérból fejdíszek, kalapok

Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
Tetszik? Oszd meg!

Papír tányér fejdísz

A képeken láthatod a sokféle fejdíszt, amelyek létrehozhatóak egy egyszerű eldobható papír tányérból. Ha pedig a fantáziádra bízod magad, akkor a képek csupán ötletadók, és Te elkészítheted azt, amire a csemetéd jelmezéhez szükséged van.

Papír tányér korona

A papír tányérból lehet korona, cowboy kalap, állat fejecske, egy jelkép, bármi. Vághatod, festheted, színezheted, feldíszítheted pompomokkal, csillámokkal, szalagokkal, zsenília dróttal.


Találd ki, milyen jelmezt fog viselni a gyerek, vagy éppen Te magad, és ehhez formázd meg a fejdíszt.

Party tányér dekoráció

A kartonpapírból készült tányért könnyen vágod ollóval. Ám, ha bonyolultabb mintát szeretnél kivágni belőle, akkor inkább használj szikét. Ezzel pontosabban tudsz dolgozni.


Jó munkát, vidám alkotást!


Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.