Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Papír paróka készítés

Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
Tetszik? Oszd meg!

Papír paróka készítés

A papír paróka elkészítése nem nehéz, de hosszadalmas munka. Első lépésként el kell készítenünk egy karton alapot, amire a papír csíkokat ragasztjuk, vagy tűzőgéppel feltűzzük. Második lépésként vágnunk kell sok sok papír csíkot. A csíkokat felrögzítheted az alapra egyenesen, de ha kés, vagy olló élén áthúzod, mint az ajándék csomagoláshoz használt dísz szalagokat, akkor a csíkokból göndör fürtök lesznek. Csinálhatod vegyesen is.

Az alap elkészítéséhez karton papír csíkokat kell vágnod. Az első csíkor mérd a gyerek fejéhez, és ragaszd össze a végeit a fejmérethez igazítva. Rakd az alap keretet a gyerek fejére, és mérd hozzá egyenként a kereszt pántokat, amelyeket ívben ragasztasz az alapra azért, hogy megmaradjon az alap a gyerek fején, ne csússzon a szemébe, és legyen mihez rögzíteni a papír csíkokat, amelyek a frizurát alkotják. Ha több keresztpántot ragasztasz fel, akkor sűrűbben tudod ragasztani a fürtöket. Nézd a képeket:

papír paróka farsangra

Itt még több fejdísz ötletet találsz.

Ha több papír parókát szeretnél megnézni, akkot ITT és ITT találsz még ötleteket.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.