Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Méhecske jelmez

Méhecske jelmezt ezerféleképpen lehet készíteni. Mégis, nekem ez a viszonylag egyszerű megoldás nagyon tetszik.
Tetszik? Oszd meg!

méhecske jelmez

Egy sárga póló kell hozzá, és kb 7 cm széles fekete szalag. A szalagot mérd a póló szélességéhez, és ezt a hosszt vedd duplán egy egy csíkhoz.

Tűvel, cérnával húzd össze a szalagot hosszában a középvonal mentén, majd az így fodrossá vált darabokat csíkonként varrd fel a pólóra.

A szárnyakat egy darab fehér kartonból is elkészítheted. Ha nem túl nagy, akkor ragasztó csíkkal, vagy néhány öltéssel rögzítheted a póló hátuljára.

halloween méhecske

saját készítésű jelmez

Csavarj össze egy fekete, és egy sárga zsenília drótot (ezt papír írószerben, vagy hobby boltban tudod beszerezni, bár én már játékboltban is vettem), és bökd bele sárgára festett hungarocell golyóba. Ragasztóval stabilabbá teheted. A hajpántra rögzítheted többféle módon. Ragasztóval, vagy úgy, hogy rácsavarod a zsenílis drótot.

Ha kislány viseli a jelmezt, akkor adj rá egy fekete prgős szoknyát, és fekete harisnyát. Ha kisfiúnak lesz a jelmez, akkor a szoknya helyett kis fekete rövidnadrágot adj rá.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.