Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Maszk díszítés

Ebben a blog bejegyzésben álarc díszítéshez adok neked ötleteket. Szerezz be egy műanyag, vagy papír maszk alapot, és kezd hozzá az alkotáshoz.
Tetszik? Oszd meg!

álarc dekorálás

Egy alap maszkot bármilyen módon díszíthetsz, attól függően, hogy milyen témájú, színű jelmezhez lesz. Mindenek előtt fesd be az álarcot a kívánt alapszínre. Ezt hagyd megszáradni. Használj akril festéket, mert ez nem fog a száradás után, és stabilan fent marad az álarcon.  Közben készítsd elő a tervezett díszítő anyagokat. Ezek lehetnek például művirágok, strasszok, csillámok, színes kövek. A lényeg az, hogy rétegenként végezd el a díszítést.

Ha csillámport akarsz a maszkra kenni, akkor a megszáradt festékre ezt vidd fel először. Döntsd el, hogy a díszítést csak az álarcra tervezed, vagy szeretnéd, hogy túl nyúljon azon. Ha csak a maszkon lesz dísz, akkor szorosan egymás mellé ragaszd fel a díszeket, virágokat, és lehetőleg hagyj közben száradási időt. A pisztolyragasztó nagyon jól használható itt.

Ha a maszkon túl lóg mondjuk egy virágfüzér, akkor használj szalagot, vagy anyag darabot, amelyet megfelelő hosszra, formára vágsz, és erre ragaszd fel a díszítő elemeket. Ha ez megszáradt, akkor ragaszd fel az egész díszt a maszkra. Így stabilabb, strapabíróbb lesz, mert a díszek nem egymást tartják.

Ha strasszokkal, színes kövekkel díszíted az álarcodat, akkor azokat igyekezz darabonként felragasztani, és használj bőven ragasztót, még akkor is, ha ez hosszadalmas, mert így biztosan megfelelő felületen fog ragadni, és nem potyog le a dekoráció mondjuk a farsangi bál alatt.

maszk díszítés

Maszk karnevál

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.
A pom pom készítés nagyon egyszerű játék, csak egy kis gyakorlás kell hozzá. A sok színes pom pom aztán sokféle módon felhasználható. Például farsangi parókához is.
A kislányok szeretik a királylány, tündérkirálynő, hercegnő jelmezeket a farsang idején. Ezekhez a jelmezekhez elengedhetetlen a tiara, a korona.