Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Maszk díszítés sajátkezűleg

Vehetsz egy alap fehér maszkot gipszből, vagy papírmaséból, vagy elkészíted megad otthon. A díszítést már ne bízd másra, mert ha te készíted, akkor egyedi lesz, és hozzád illő.
Tetszik? Oszd meg!

Megmutatom nektek, hogy készül házilag egy fantasztikus, rusztikus, velencei maszk:

Mi kell hozzá:

Mindenféle selyemvirág, flitter, csillogó apróságok, csillám ragasztó, szalagok, horgolt apróságok, színes papír darabok, és persze jó erős ragasztó.

Scrap maszk

díszes álarc

díszes maszk

csajos álarc

csajos maszk

Először is a ragasztóval (tapéta ragasztó) felhelyezed a színes papírdaradokat. A képeken látható, hogy némileg fedik egymást. Ez nem baj, sőt. A lapokat jól itasd át ragasztóval, és fordítsd be a maszk másik oldalára, hogy szépen el lehessen dolgozni.

rusztikus maszk

Ha kész az alap, ragaszd körbe dísz szalaggal a maszkot. A végeket ne vágd le, mert ez is dúsítja a díszítést.

rusztikus álarc

romantikus álarc

romantikus maszk

álarc készítés

Nézz szét a fiókban, a gardróbban, varródobozban. Szedd össze azokat a cuccokat, amelyek színben passzolnak az elképzelésedhez. Ha kell, rövidáru boltban, vagy hobbiboltban nézz körül néhány apró kiegészítőért. Ha minden meg van, kezdheted a díszítést.

farsangi maszk

farsangi álarc

A kis horgolt mintákon jól mutat egy kis strassző, néhány csillogó gomb.

farsangra

bulira

A szem belső vonalához használj csillámport, és lakkot, vagy csillámos ragasztót. A szalagokat először kösd meg, próbáld ki, milyen az összhatás, és csak azt követően ragaszd fel.

bálba

báli szezon

Ha virágokat ragasztasz, akkor előbb a kicsikkel kezdd, és csak utolsónak rögzítsd a legnagyobbat, leghangsúlyosabbat.

A tollak az eltérő forma, és eltartás miatt különleges hatást kölcsönöznek, egzotikusabbá teszik az összhatást.

nőcis álarc

A készítő kis láncdarabokat is fűzött a maszkra. Ezzel érdemes óvatosan bánni, mert ha túl nehéz, könnyedén elszakítja az anyagot.

Jó munkát, szép alkotásokat nektek!

Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.