Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyors Tiara Farsangra

A kislányok szeretik a királylány, tündérkirálynő, hercegnő jelmezeket a farsang idején. Ezekhez a jelmezekhez elengedhetetlen a tiara, a korona.
Tetszik? Oszd meg!

zsenílis tiara

Vegyünk egy csomag zsenília drótot a játékboltban, vagy hobbi boltban, és ebből pillanatok alatt elkészíthetjük a lánykák számára a saját kis koronájukat, tiarájukat. Ezt aztán a farsangi felvonulás után is használhatják, alakíthatják kedvük szerint. Azokból a szálakból pedig, ami megmaradt, figurákat, játékokat készíthetnek.

A tiara alapot is elkészíthetjük magából a zsenília szálból, de akár egy hajpántra is rádolgozhatjuk a színes szálakat. Ha gyöngyöt fűzünk a szálakra, akkor még szebb, csillogóbb darabokat készíthetünk. Sőt, díszíthetjük a tiarát színes pom pom-okkal, filc virágokkal, egyebekkel. A zsenílis drótokkal nagyon könnyű dolgozni, úgyhogy akár maga a kisleány is elkészítheti a saját fejdíszét belőle, a hozzá illő jogarral, pálcával.

Itt van néhány ötlet:

zsenília korona

zsenília szálak

zsenília drót

Jó munkát, vidám játékot!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.