Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyönyörű farsangi maszk bálra, exkluzív összejövetelekre sajátkezűleg

Az itt bemutatásra kerülő szépséges arcdíszt nevezhetjük maszknak, de éppúgy dísze a sminknek, és akár levehető henna is lehetne.
Tetszik? Oszd meg!

Kara Endresnek köszönhetjük ezt az ötletet:

Farsangi maszk

Mire lesz szükséged az elkészítéséhez:- tüll vagy puszta szövet, - olló, celux, - szalag, - fekete szövet festék, - folpack, - sablon

maszk sablon

Nyomtasd ki a sablont, és helyezd az asztalra. 

henna szerű arcmaszk

Ezután helyezz rá folpackot. A szélét ragaszd az asztalhoz, így nem mozdul el.

üvegfesték

Vágj ki egy legalább A4-es lap nagyságú tüll darabot, és helyezd a folpack tetejére. Ezt is ragaszd az asztalhoz.

festés otthon

Győződj meg róla, hogy mindent leragasztottál, és kezd el a szövetfesztékkel átrajzolni a sablon vonalait.

dísz maszk

Ha elkészültél, hagyd száradni egy éjszakán át. 

báli maszk

Másnap óvatosan húzd le a tüll felületet a folpackról, majd vágd ki körbe a maszkot, a szemüreget. 

exclusiv maszk

A kivágásnál hagyj végeket a szalagoknak, amelyekkel a fejedre rögzíted majd a maszkot. Ragasztóval rögzítsd mindkét oldalra a szalagokat.

Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.