Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fejdísz farsangra

A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Tetszik? Oszd meg!

vidám fajdíszek

Nagyon aranyos fejdíszeket készíthetünk farsangra színes papírokból. Ha az alapot elkészítjük, bármilyen díszítést készíthetünk rá. Lehet belőle kedves kis állatfigura, vagy virág kalap. Ezt a tündéri ötletet a KrokoTak weboldalán találtam. Lépésról lépésre megmutatom, és ha többet szeretnél látni belőle, vagy ötleteket szerezni, akkor nézz át a KrokoTak weboldalára.


Válaszd ki a színes papírt, amelyikből az alap fejdíszt szeretnéd elkészíteni. A sablon alapján vonalzóval készítsd el az alapot. Persze először mérd le a gyerek fejkörméretét, és annak megfelelően írd át a cm-eket:

fejdísz sablon

Minden második csíkot vágd ki az alapból. Ragaszd össze az alap szegélyét, majd kezdd el a képek alapján ívben, keresztben felragasztani a csíkokat. Arra figyelj, hogy a csíkok végei mindig szembe legyenek ragasztva, egymást keresztezve a fejdísz csúcsán.

Várd meg, amíg megszárad a ragasztó. Használhatsz ragasztó helyett tűzőgépet is. A színes papír kevésbé tartós, ha tudsz venni lágy kartont, akkor érdemes inkább abból készíteni az alapot. Így a farsang után is megmarad a fejdísz, és máskor is tud játszani vele a gyerek.

fejdísz készítés

farsangi fejdísz készítés

fejdísz farsangra

Ha elkészültél az alap fejdísszel, akkor színes szemekkel, különböző orr, vagy csőr formákkal, krepp papírból kivágott virágokkal feldíszítheted a gyerek ízlése szerint, vagy a jelmezéhez illeszkedő módon. Nézd a képeket, ezekről jó ötleteket szerezhetsz.

csibe jelmez

virág jelmez

maci jelmez

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.