Egy nagy zacskó cukorka

Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
Tetszik? Oszd meg!

cukor jelmez

A nagy zacskó cukor jelmezhez szükséged lesz egy óriási, átlátszó nejlon zsákra, sok sok színes vizibomba lufira, ragasztó szalagra, vastag színes szalagra, és erős tüdőre.

A zacsi alján hasíts két lyukat a lábaidnak, és erősítsd meg a széleit ragasztó szalaggal, hogy ne szakadjon le menet közben a jelmez rólad. Ugyanezt tedd meg a karoknál is. Kezdd el felfújni a kis színes lufikat. Néha hagyj egy kis szünetet, hogy ne szédülj meg :)

Ha van kis lufi fújó pumpád, vagy flakonod, akkor könnyebb dolgod lesz. Ezeket party kellék boltokban, és játékboltokban tudod beszerezni.

Dobáld bele a lufikat a zacskóba, de figyelj arra, hogy neked is maradjon hely :)

Végül vedd fel a cukorkákkal tele zacsit magadra, és a nyakadnál kösd be szalaggal a zacskó száját.

Ha még különlegesebb cukorkákat szeretnél, akkor selyempapírba is csomagolhatod egyenként a lufikat, és szalaggal elkötve a végüket, darabonként csomagolt cukorkaként rakhatod bele őket a zacsiba.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.