Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bagoly jelmez

A bagoly jelmez édes lehet kislánynak, kisfiúnak egyaránt. Van vele munka, az biztos, viszont a gyermek is segíthet az elkészítésében.
Tetszik? Oszd meg!

bagoly jelmez

A bagolyfej elkészítéséhez használj egy régi gépi kötött barna sapkát. Ha nincs, vegyél egy turkálóban. Fordítsd ki a sapit, majd egy köríves vonalzó, vagy egy kör alapú tárgy segítségével rajzold be a vonalakat, amelyek mentén végig kell menned varrógéppel. Ezután fordítsd vissza a sapit.

A szemek kialakításához szerezz két nagy barna gombot, vágj ki sima ollóval két körlapot fehér filcből, és az alsó, nagy körlapokat halvány rózsaszín filcből cikcakk ollóval, amelyeket bevagdosol. A rétegeket egymásra helyezve varrd fel a sapkára a szemeket, végül egy darab barna filcből vágj háromszöget, melyből meg is van a bagoly csőre.

bagoly farsang

farsangra bagoly

A bagoly testét úgy készítheted el, ha egy barna pamut felsőre soronként felvarrsz barna, és kék árnyalataiból kivágott körlapokat. Figyelj arra, hogy a sorok lógjanak egymásra, és el legyenek tolva egymáshoz képest, mint ahogy a tető cserepezése is felépül. Mindig alulról kezdd a varrást, mert így könnyen boldogulsz.

Amíg te varrogatsz, a gyerekek vagdoshatják a körlapokat.

Alulra adj a gyerekre egy sima barna, vagy fekete nacit.

bagoly ruha

halloween jelmez

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.