Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bagoly álarcok

A bagoly figura nagyon közkedvelt. Ha szívesen készítenél bagoly álarcot, akkor nézd meg a képeket a blogban.
Tetszik? Oszd meg!

bagoly álarc

Bagoly álarcot készíteni azért is hálás feladat, mert ha az alapot elkészíted, akkor néhány egymásra rakott színes cikkcakk körrel, egy kis mintával díszítve nagyon szép, és egyedi darabokat hozhatsz létre. Ha szeretnéd tartósra készíteni, akkor érdemes egy kis időt rászánni, és filc anyagból, színes anyag darabokból megvarrni. Ha a gyerekekkel készíted, akkor használj színes kartont, színes, mintás papír darabokat.

A blog alján találsz egy sablont. Ezt nyomtasd ki, készítsd el a bagoly és a csőr alapját, aztán a képek segítségével találjátok ki a saját színezésű, díszítésű bagoly maszkotokat.

bagoly maszk

farsang

bagoly sablon

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.
A pom pom készítés nagyon egyszerű játék, csak egy kis gyakorlás kell hozzá. A sok színes pom pom aztán sokféle módon felhasználható. Például farsangi parókához is.
A kislányok szeretik a királylány, tündérkirálynő, hercegnő jelmezeket a farsang idején. Ezekhez a jelmezekhez elengedhetetlen a tiara, a korona.