Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Állati nózik tojástartóból

A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.
Tetszik? Oszd meg!

tojástartóból maszk

A Baby Jungle weboldalán találtam ezeket a cuki kis nózikat. Érdemes megnézni, milyen helyesek a kislányon.

farsangi jelmez tojástartóból

Ha el akarod készíteni ezeket, akkor szükséged lesz tojástartóra (nem a műanyagra, hanem a papír változatra), festékre, ollóra, a bajuszkákhoz írópapírra, és egy darab kalapgumira, amit a nózi széleire kötsz, hogy a kicsi fel tudja venni. A képek segítenek az elkészítésben. Ehhez nem tudok leírást készíteni, mert a tojástartók más ás alakúak, így attól függ, milyen lesz az orrocska, hogy milyen tojástartód van. A hegyes jó a róka, és egér orrocskához, a tompából lehet például rögi, cica, maci.

Azért is praktikus ez az álarc egy pici gyereknek, mert a szemre kerülő maszkok sokszor zavarják őket, és néhány perc múlva úgyis a földön kötnek ki. Ezeket az orrokat pedig le tudod vágni úgy, hogy kényelmes legyen a gyerkőcnek.

Ha papírra rajzolsz más állati orr formákat, és ráragasztod a tojástartóra, akkor újabb formákat is el tudsz készíteni. A bajusz pedig lehet zsenília szálból is.

állati jelmezek

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Farsang

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Farsang

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A medencében, strandon használt polifoam rudak a téli időszakban csak pihengetnek a nyaralós dobozban. Most használhatjuk őket újra, ha nem is a vízben.
Az eldobható papír tányérok időnként megkönnyítik az életünket. Például, amikor egy kerti partyn a mosogatás helyett repül a szemétbe a szennyes. Most a jelmez készítésben is segíthetnek.
A gyerekek kedvencei közé kerültek az utóbbi időben a kis sárga figurák. Így ők is felkerültek a farsangi kosztümök sorába.
Egy méretes bevásárló táska tökéletes jelmez alap lehet, ha a megfelelő módon használod fel a kosztümödhöz.
Legyél egy nagy zacskó színes cukorka a jelmezbálon. Ez könnyű, és vidám kosztüm, amit otthon egyszerűen el tudsz készíteni.
A farsangi időszakban minden szülő felkötheti a nadrágját, és keresheti a jó ötleteket, főleg, ha nem boltban szeretné megvenni a kész jelmezeket. Ezt nézd meg! Érdemes.
Papírból is készíthetünk parókákat a farsangi jelmezeinkhez. A neten nagyon sok ötlet van fent az egyszerűbbektől a nagyon bonyolult frizurákig.
A farsangi időszakban sokféle anyagot felhasználunk, hogy minél érdekesebb, színesebb jelmezeket készíthessünk a mulatságra. A nejlon zacskó is jó alapanyag.
A tojástartó sokmindenre jó. Készíthetsz belőle ültető edényt, virágcsokrot, és most még a farsangi jelmez készhez is felhasználhatod.