Vintage karácsonyfa gömb

A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
Tetszik? Oszd meg!

Vintage karácsonyfa gömb

A vintage stílusú karácsonyfa dísz elkészítéséhez mindenekelőtt gyűjtsd össze a hangulatos apróságokat, kép részleteket, pasztell színű mütyüröket, zsákvászon, vagy virág mintás szalag, és anyag darabokat, szalvétákat.

Használj műanyag gömböket a dekorációd alapjaként, és ragasztót a felülete díszítésére, bevonására.

A gömböt bevonhatod szalvéta technikával, de használhatsz tapéta ragasztót is, ha erősebb anyagú bevonatot szeretnél a gömbre rögzíteni.

Az alap dekoráció lehet régies, írott papírlap, esetleg kotta. Ezekből szalvétát is be tudsz szerezni. Vagy egy vintage montazs dekor papír.

Ha az alap bevonatot elkészítetted, akkor jöhet a díszítés a mütyürökkel. Ezeket felfűzheted szalagokra, vagy apró láncokra. Egymáshoz is ragaszthatod a darabokat szalag szálat, masnit formázva belőlük.

A vintage karácsonyfa díszek bőségesen vannak dekorálva a megfelelő színekkel. Szépek, vonzóak, és tökéletes apró ajándékok lehetnek belőlük.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.