Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tészta angyalka

Ha szeretitek a különböző formájú száraz tésztákat, akkor mindig tegyél félre egy két darabot mindegyikből, és akkor könnyen elkészítheted ezt az angyalkát.
Tetszik? Oszd meg!

angyalka készítés

Nézd milyen formák kellenek hozzá:

száraztészta díszkészítés

A tésztán kívül szükséged lesz egy apró fagolyóra, ami az angyalka feje lesz, fehér akril festékre, illetve ragasztóra. Egy filc is kell, amivel az angyalka arcát megrajzolod.

Egy vastag csőtésztából lesz az angyalka teste. Egy kerek tésztadarabból nyakat készítünk neki, és erre ragasztjuk fel a fa golyót, amelyből az angyalka feje lesz. Csokornyakkendő tésztából szárnyat ragasztunk, szarvacska tésztából kezet készítünk, majd az apró csőtészta darabokkal körberagasztjuk az angyalka fejét, így göndör fürtös frizurát varázsolunk neki.

Kicsi, lapos csillag alakú tésztából gombokat, szoknyaszegélyt, és nyak díszt készítünk az angyalkának, majd a ragasztó száradása után befestjük az egészet fehérre. A festék száradása után már csak az angyalka arcát kell megrajzolnunk, akasztót ragasztani rá, és már kész is a tündéri karácsonyfa dísz.

ajándék készítés gyerekeknek

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Ha szereted a természetes anyagokból készült díszeket a karácsonyfán, akkor számodra jó ötlet a gallyakból készült fenyő dísz.
Egyszerűbb díszeket a gyerekek szívesen készítenek, így az ő kis kezük munkája is ott van a karácsonyfán.