Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rénszarvas spatulából

Egyszerűbb díszeket a gyerekek szívesen készítenek, így az ő kis kezük munkája is ott van a karácsonyfán.
Tetszik? Oszd meg!

Rénszarvas spatulából

A képen látható rénszarvas elkészítését a gyerekeknek ajánlom. A karácsonyi készülődés akkor igazán bensőséges, és teljes, ha az egész család részt vesz benne. Ezért érdemes egyszerűbb ötletekkel is készülni, mert így az apróságok is aktívak lehetnek.

A kis rénszarvas elkészítéséhez spatula, színes szalag, mozgó szemek, és egy kis színes karton, vagy dekorgumi kell. Az összeállításhoz egy ragasztóra lesz szükségetek.

A szemek eleve öntapadósak, de azért nem árt megerősíteni ragasztóval is.

Ha izgalmasabb, színesebb szarvast szeretnétek készíteni, akkor esetleg be lehet festeni összeállítás előtt a spatulákat, vagy éppen szalvétatechnikával bevonni mindet. Így igazán egyedi, vidám, szép darabok készülhetnek. Lehet belőlük egy egész sorozat a fán. Sőt, ezekből a díszekből apró ajándék is válhat, amivel a kisgyerek meglepheti a tanító nénijét, óvónénijét, nagymamát, nagypapát.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Ha szereted a természetes anyagokból készült díszeket a karácsonyfán, akkor számodra jó ötlet a gallyakból készült fenyő dísz.
Egyszerűbb díszeket a gyerekek szívesen készítenek, így az ő kis kezük munkája is ott van a karácsonyfán.