Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Régi kulcs feldíszítve

Sokféle tárgyból készíthetünk karácsonyfa díszeket. Egy kis fantázia, némi festék, ragasztó, színes kövek, és gyöngyök, egy régi tárgy, és már készülhet is a dísz.
Tetszik? Oszd meg!

kulcs díszek

Valójában nem kell hozzá leírás, mert mindegyik kulcs, és mindegyik ötlet más, és más. Ha a nagymamád régi házának különleges, szép, kulcsa a fiókban pihen, mert nem tudod, mit kezdj vele, de nagyon tetszik, és nincs kedved kidobni, hol lenne jobb helye, mint egy szalagra akasztva a karácsonyfára tenni. Ha nem tetszik a színe, akkor festd be ezüst, vagy arany színűre, mielőtt szalagot teszel rá.

Egy régi kulcsot díszíthetsz egy darab sógyurmából készített szívvel, fenyő formával is, amit egy darab spárgával kötsz a kulcsfejhez.

Ha modern kulcsokkal van tele a fiók, mert lecseréltétek a zárat, akkor fesd be a kulcsokat, készíts belőle némi díszítéssel, fonallal, szalaggal karácsonyi figurákat. Hóembert, mikulást, stb. Ha szereted a csillogó, elegáns tárgyakat, akkor kövekkel, strasszokkal, gyöngyökkel díszítsd ki a kulcsot, amiket ragasztópisztollyal ragasztasz fel.

Mutatok néhány ötletet, amit a neten találtam:

karácsonyfa dísz kulcsból

vintage karácsony

vintage kulcsok

hóember kulcs

kulcsok díszesen

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.