Papírból készült karácsonyfa díszek

A papír csodálatos dolog. Könnyű vele dolgozni, színes, vagy egy színű, vékony, vagy vastag. A gyermeki játéktól a művészi alkotásig minden kifejezhető vele.
Tetszik? Oszd meg!

Néhány tüneményes, egyszerű, vagy éppen bonyolult, kiváló kézügyességet igénylő papír karácsonyfa díszt mutatok Nektek.

Pillangó karácsonyfa dísz

papírtekercs karácsonyfa dísz

Pöttyös karácsonyfa dísz

Barna karácsonyfa dísz

Piros karácsonyfa dísz

Kézműves karácsonyfa dísz

3d karácsonyfa dísz

Szív karácsonyfa dísz

Hópehely karácsonyfa dísz

Fenyő karácsonyfa dísz

Angyalka karácsonyfa dísz

Készítsd magad karácsonyfa dísz

karácsonyfa dísz készítés

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.