Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Papír csillag készítés

Nem kell minden évben újabb, és újabb díszeket vásárolni. Magad is elkészítheted a karácsonyfa díszeit, a lakásdekoráció elemeit.
Tetszik? Oszd meg!

papír csillag karácsonyi dísz

A képen látható kis papír csillag egyszerű csíkokból van összeállítva. Így talán nem olyan izgalmas, mit színes, esetleg csillogó változatban, de az már csak rajtad múlik, hogy miből alkotod meg.

Nézd végig a képeket, hogy készül a csillag.

papír csillag készítés

Kell hozzá darabonként 6 egyforma papír, vagy szalag csík, tűzőgép, akasztó zsinór, és a csillag közepére dekor anyag.

Ha különböző méretben szeretnéd elkészíteni a csillagokat, akkor használj más más méretű csíkokat. A lényeg, hogy az alapanyag elég kemény legyen ahhoz, hogy megtartsa magát.

Vannak vastagabb szalagok, amelyek alkalmasak lehetnek, a színes papírok szintén elég merevek. A göndörítést ollóval is megoldhatod, de azt is megteheted, hogy a papírcsíkokat minimális nedvesítéssel feltekered egy rúdra, hagyod állni, esetleg egy kis lakkal megkened, és akkor megtartja a formáját.

A göndörített csíkokat aztán már csak össze kell tűznöd a tűzőgéppel, rögzítve rá az akasztózsinórt is, és végül a csillag közepét befedned csillámporral, körömlakkal, apró díszítő elemekkel. Ez egyrészt hangulatosabbá teszi a kis alkotást, másrészt eltünteti a tűző kapcsokat.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.