Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Papír csillag karácsonyfa dísz

Készíts színes papírból karácsonyi csillagokat a karácsonyfára, vagy a lakásod karácsonyi dekorációjához.
Tetszik? Oszd meg!

papír csillag

A képek nagyon szépen bemutatják lépésről lépésre, hogy mit kell tenned.

Mindig négyzet alakú papírral kezd el dolgozni. Első lépésként hajtsd félbe a papírt úgy, hogy a szemben levő csúcsokat hajtos egymásra. Mindkettő irányba tegyed ezt meg. Így a lapot kinyitva négy darab egyforma háromszöget látsz a hajtások mentén. Most az oldalak mentén hajtsd félbe a lapot mindkettő irányba. Így a négyzetes felosztás is megjelenik a kiterített lapon. Ügyelj arra, hogy az éleket minden esetben erőteljesen húzd meg, mert így könnyebben dolgozol,a lappal.

Most a négyzetes felosztásra figyelj, és mind a négy oldal közepénél vágd be a lapot a szél és a középpont között félig.

Hajtsd be a négyzet csúcsaihoz a lapot úgy, hogy végül négy ágú lapos csillagot kapj. Fordítsd meg a csillagot.

Végül a lap közepét csippentsd az ujjaid közé, és a behajlított háromszög formákat páronként csúsztasd egymásra, ragaszd össze. Így elkészült a csillag egyik oldala. Készítsd el ugyanígy a másik felét, és egymáson elfordítva a fél csillagokat, ragaszd össze azokat. 

csillag papírból

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.