Muffin karácsonyfa díszek

Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Tetszik? Oszd meg!

Muffin karácsonyfa díszek

A saját készítésű díszek közül a muffinnak álcázott gömb díszek nagyon tetszenek nekem. Annyi jó ötlet van fenn a neten gondolatindítónak. Nézd csak meg a képen látható darabot is. Ma már ebből is átvettük az angol kifejezést. A gazdagon díszített muffin már nem muffin, hanem cupcake. Hát akkor hívjuk így. Készítenek már fürdősókból, szappanokból is gusztusos darabokat, és most itt vannak a karácsonyfa díszek is.

Cupcake karácsonyfa díszek

Képzelj el egy fát telis tele gusztusos, színes cupcake-ekkel. Szerintem izgalmasan hangzik.

Mi kell ahhoz, hogy megvalósítsd az ötleteidet? Szükséged lesz színes gömbökre, színes muffin papírokra, pisztoly ragasztóra, kásagyöngyökre, csillám porokra, apró mű reszelékekre, mű gyümölcs díszekre, vagy pici gömb díszekre, és soft süthető gyurmára, esetleg lágy levegőn száradó gyurmára, és persze szalagra, arany, vagy ezüst zsinórra az akasztó elkészítéséhez.

Ha minden alapanyagod meg van, akkor már csak össze kell állítanod a cupcake-eidet.

A muffin papírt ragasztóval rögzíted a gömbhöz, majd ragasztópisztollyal, vagy jó alaposan meggyúrt soft polymerclayból elkészített mű krémmel díszíted a gömb felső részét. Erre szórsz cukorkának, édesség reszeléknek tűnő apróságokat, egy kis műgyümölcsöt a tetejére, és már kész is a karácsonyfa sütid.

A cupcake lényege, hogy nagyon díszes, és színes. Ezért használj bátran többféle színt a krémhez, és minél színesebb apró díszítőket. Arra ügyelj, hogy csak azokat az anyagokat tedd sütőbe, amelyek bírják a hőt. Ha lehet, akkor inkább külön készítsd a süthető formákat, és utólag ragaszd vissza a helyére.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.