Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mikulás karácsonyi dísz papírból

A Mikulás figurája egy klasszikus karácsony ünnepi dekoráció. Lehet boltban vásárolt, vagy otthon készített a legkülönbözőbb alapanyagokból.
Tetszik? Oszd meg!

mikulás karácsonyfa dísz papírból

Ez a helyes kis mikulás színespapír csíkokból épül fel. Használj lágy kartont, és akkor tartósabb, szebb formájú mikulásokat készíthetsz.

Ha a mikulás testét, és fejét drótra fűzöd, a drótra pedig gyöngyöket fűzöl, akkor akár álló mikulást is készíthetsz, de lehet karácsonyfa dísz is a kis mikulásból.

Nézd az alábbi képeket. Ebből láthatod, hogy tudod létrehozni a mikulás testét, és fejét. Szükséged lesz hozzá színes kartonra, ollóra a csíkok kivágásához, tűre a csíkok végeinek átlyukasztásához, drótra, amire a papírcsíkokat fűzöd, és gyöngyökre, amiket a drótra fűzöl fel.

gömb papírcsíkokból

A Mikulás szakállát, bajszát, arcát, kezét vágd ki papírból, és ragaszd rá az elkészített testre. Ehhez most sajnos nem találtam sablont, de ha kinagyítod a képet, a szakállt, bajszot szépen körbe lehet rajzolni.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Ha szereted a természetes anyagokból készült díszeket a karácsonyfán, akkor számodra jó ötlet a gallyakból készült fenyő dísz.
Egyszerűbb díszeket a gyerekek szívesen készítenek, így az ő kis kezük munkája is ott van a karácsonyfán.