Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mackó dísz karácsonyra

Egyszerű gömb díszekből aranyos kis egyedi díszek készíthetőek egy kis segítséggel, némi plusz anyag ráépítésével.
Tetszik? Oszd meg!

Mackó dísz karácsonyra

Nézd meg a képen látható kismackót. Ha tetszik, készíts te is hasonlót a saját karácsonyfádra, vagy lepd meg vele ismerőseidet, barátaidat.

A kis figura elkészítéséhez egy sima gömb díszre, vattára, és ragasztóra lesz szükséged.

Nézd végig a képeket, és már el is kezdheted a maci készítést.

Mackó dísz készítés

A vattából gyúrj egy nagyobb golyót a maci fejéhez, két kicsit a fülekhez, egy a füleknél kicsit nagyobbat a nózihoz, és öt, az orrnál egy-két milliméterrel nagyobb golyócskát a két tappancshoz, mancsokhoz, és a farkincához.

A meggyúrt golyókat ragasztóval rögzítsd a helyére, majd fekete filccel színezz be egy kis darab vattát, hagyd, hogy megszáradjon, aztán gyúrj belőle három apró golyót. Ebből lesznek a maci szemei, és az orra hegye. Ezeket pici ragasztó pöttyel illeszd a helyére.

Ha kész a maci, és tetszik, akkor csinálj belőle annyi darabot, ahány embert meg szeretnél vele ajándékozni. De akár az egész fát is díszítheted velük, ha igazán mesebeli karácsonyt szeretnél.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.