Kupakból rénszarvas gyerekeknek

A kupakokból készült kis szarvas karácsonyfa díszt a gyerekeknek ajánlom. Könnyedén elkészíthetik a helyes kis figurákat.
Tetszik? Oszd meg!

Kupakból rénszarvas

Míg te készülődsz, sütsz, főzöl, vagy éppen díszíted a lakást, adj a lurkónak kupakokat, egy csomag mozgó dekor szemet, apró színes gombokat, szalagot, ragasztót. Küldd ki a kertbe, hogy szedjen mini gallyakat, szőlő kacsokat, vagy előzőleg gyűjtsétek be ezeket együtt. Ha ilyen nincs, akkor vékony drótból, zsenília szálakból magad is készíthetsz agancsnak valókat.

Mutasd meg a képet a kis kézműves tanoncnak, és már neki is állhat elkészíteni a karácsonyfa díszeket.

Ha nem tesz rá zsinórt, de a kupak hátuljára mágnesdarabokat ragaszt, akkor a hűtőre is kerülhet karácsonyi dekoráció. Ha pedig biztosítótűt ragaszt a szarvasfej hátsó részére, akkor kitűző, karácsonyi sapka dísz, vagy éppen függöny dekoráció is lehet a kis rénszarvas fejekből.


Jó munkát, vidám készülődést az egész családnak!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.