Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi üvegcse dísz

A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi üvegcse dísz

A képen látható apró kis fiolákat régen gyógyszerek, gyógynövény kivonatok tárolására használták. De bájos külsejük a kézműves tevékenységeket kedvelők fantáziáját is megmozgatja.

A kisebbek tündérport rejtenek bele, és apró gyöngyöket, vagy éppen varázs folyadékkal töltik meg.

Mi alkotni szerető emberek tehetünk bele süthető gyurmából készített apró karácsonyi cukorkákat, vagy éppen a vintage stílust idéző megbarnult papíros darabokat, kis üzeneteket, esetleg gyöngy válogatásokat.

A kis üvegcsét kívülről díszíthetjük raffiával, vagy éppen zsinórral, klasszikus mintájú, esetleg karácsonyi hangulatot idéző szalagokkal.

A kis üveg megjelenését tovább fokozhatjuk a nyakára kötött mini gallyacskákkal, tüll, és gyöngy láncokkal.

A parafadugóba könnyedén rögzíthetjük az akasztó rész elkészítéséhez szükséges kampó csavart, vagy képtartó szeget, amelyre az akasztó zsinórt, szalagot kötjük.

Karácsonyi üvegcse dísz

Jó munkát, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Ha szereted a természetes anyagokból készült díszeket a karácsonyfán, akkor számodra jó ötlet a gallyakból készült fenyő dísz.
Egyszerűbb díszeket a gyerekek szívesen készítenek, így az ő kis kezük munkája is ott van a karácsonyfán.