Karácsonyi gömbök 2

A megunt díszeket könnyedén feldíszítheted néhány aprósággal. Így új, és érdekes karácsonyi dekorációd lehet.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyfa dísz készítés

Egyszerű, mégis nagyon helyes, és modern díszítés ez. Mártsd színes akril festékbe a karácsonyi dekor gömböket. Ha szereted az egy színű fát, akkor minden gömböt a választott színbe mártogass, de ha színes fát szeretnél, használj minél több élénk festéket.

karácsonyfa dísz festés

Tegyél az egyszínű karácsonyi gömbbel megegyező színű, de más árnyalatú csillámport egy kis tálba, tányérkába. Folyékony ragasztóval rajzolj csíkokat a sima gömb dísz felületére, majd a ragasztós felületet finoman forgasd bele a csillámporba. Várd meg, amíg a ragasztó megszárad, majd kis, puha szőrű ecsettel söpörd le a díszről a felesleges csillámport.

karácsonyfa dísz csillámporral

Ha már úgyis tönkre ment a DVD lemez, vagy találsz egy régi, soha nem hallgatott CD-t, akkor használd fel, hogy csillogó, diszkógömbökhöz hasonlatos karácsonyfa díszt készíts belőle. Vágd apró darabokra a lemezt egy éles ollóval, majd a darabokat egyenként ragaszd fel egy üveg, vagy átlátszó műanyag karácsonyi gömbdíszre.

karácsonyfa dísz diszkólámpa

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.