Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi gömb papírból

A színes papírból, kartonból készült karácsonyi dekoráció könnyen elkészíthető, és olcsó díszítési lehetőség. Érdemes kipróbálni.
Tetszik? Oszd meg!

Cikk cakk dísz

Mi kell hozzá:- színes papír, lehetőleg kétoldalas, - pohár (kör mintának), - olló, - ragasztó, - tűzőgép, - fém huzal darab, - szalag, - tű, cérna

Lássunk hozzá a lépéseket:

Pöttyök

1 - A pohár segítségével vágj ki 12 db egyforma méretű kör alakú lapot. Használj bármilyen színt, amit szeretnél.

Lapok

2 - Hajtsd félbe a lapokat, rakd egymásra mindet.

Huzalozás

3 - A huzallal minél szorosabban rögzítsd egymáshoz a lapokat a behajtás mentén. 

Pöttyözés

4 - Kb egy harmad magasságban tegyünk ragasztó pöttyöt minden második lap közé. A ceruza a ragasztó helyét jelzi. Várjuk meg, míg a ragasztó megköt.

Felső ragasztás

5 - Miután végeztünk az alsó ragasztásokkal, a még össze nem ragasztott lapokat a fölső egyharmad magasságban rögzítjük ragasztó pöttyel egymáshoz.

Cikk cakk gömb

6 - Fölülről így fog kinézni, mint a bal oldali képen, oldalról pedig, mint a jobb oldali képen. Most már rögzíthetem rá a szalagot, és díszíthetem vele a lakást, vagy a fát.

Ezt az ötletet a Home made gifts-től kaptuk.

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.