Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi cukor rúd dísz

Bár ez a cukorka az angolszász kultúrából csöppent be hozzánk, mégis, a hangulatával, formájával könnyedén nyert teret magának itthon is.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi cukor rúd dísz

A kis karácsonyi cukor pálcák szinte karácsonyi szimbólumok lettek. Ezeket valóban csak az ünnepek közeledtével lehet beszerezni, és sok sok apróság alkotóelemei is lehetnek. Készítettünk már belőlük szánkót, rénszarvast, asztaldísz. Most viszont magát a cukorkát készíthetjük el, hogy aztán karácsonyfa dísznek, vagy ünnepi dekorációs elemnek használjuk őket. Ebben a formában tartósak, nem olvadnak el, és nem cseni el a gyerek, ha édességre fáj a foga.

Az elkészítéséhez szükséged lesz zöld, fehér, vagy piros zsenília szálra, piros, fehér hosszúkás műanyag gyöngyökre.

Köss csomót a zsenília szál végére, majd kezdd el felhúzni rá a gyöngyöket váltott színekkel. Ha kész vagy, csomózd meg a végét is, és hajlítsd meg a szálat a megfelelő kampós végű formára.

Kész is vagy a cukorkával. Most eldöntheted, hogy egyszerűen felakasztod a karácsonyfa ágaira, vagy kötsz rá zsinórt, és úgy teszed fel a fára.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.