Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfadísz gallyakból

Néha valóban a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb dolgokból lehet egyedi, szép ajándékokat, díszeket készíteni.
Tetszik? Oszd meg!

díszek faágakból

Ennek a dísznek az elkészítéséhez nincs szükséged másra, mint néhány vékony gallyra, amelyet metszőollóval megfelelő méretűre vagdalsz, ragasztóra, hogy összeállítsd a díszt ízlésednek megfelelően, spárgára, hogy akasztót készíts belőle a díszednek. Ez így elég is, ha szereted a natúr díszeket. Ha más a karácsonyfád színe, a lakásod dekorációja, akkor pedig fesd le a díszedet olyan színűre, amilyen illik a többi dekorációhoz. Csillámfestékkel, vagy csillámporral pedig tegyed még díszesebbé.

Próbálj ki több alakzatot. Csillagok, házikó forma, gömb, szarvas, stb.

faág díszek

dísz ágakból

ágakból fenyőfa

szarvas ágakból

faág gömb

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.