Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa díszek száraztésztából

Mi mindenre jó a száraztészta. Még szerencse, hogy ma már bármilyen formájút lehet venni belőle. Aztán már csak a fantáziádon múlik, mit csinálsz belőle.
Tetszik? Oszd meg!

tészta díszek

Ezen ténylen nincs mit magyarázni. Elég, ha megnézed a képeket, hiszen az tényleg rajtad múlik, hogy milyen formájú, mintájú tésztát, tésztákat szeretnél használni. A darabokból legstabilabban a ragasztópisztoly segítségével tudsz díszeket készíteni. Talán csak annyit jótanácsként, hogy mielőtt elkezded a formák összeragasztását, mindenképpen rakd össze a tervezett díszt az asztalon próbaképpen, mert így látni fogod, milyen lesz, ha elkészül. Mindenképpen fesd le. Tartósabb lesz tőle, és a végén nem lehet tudni sokszor, hogy miből van a dísz.

Rakhatsz össze csillagot, hópelyhet, virágszirmokat, de kitalálhatsz figurákat is.

Érdemes év közben félrerakni a vásárolt tésztákból néhány darabot, így változatosabb formákból dolgozhatsz.

Most már egyre többször lehet figura formájú kis tésztákat venni. Például tavaly az IKEA-ban mi rénszarvas fejecskéket vettünk. Ebből akár füzér is készíthető.

díszek száraztésztából

száraztészta díszek

ajándék készítés

dísz készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.