Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa díszek kartonból

Egyszerű kartonlapból is készíthetünk aranyos karácsonyfa díszeket, szalvétatechnika segítségével.
Tetszik? Oszd meg!

karton díszek

Válaszd ki azokat a formákat, amelyek tetszenek neked. A helyi hobby boltban nézz szét a szalvéták között, és válaszd ki azt, amelynek szép, ízléses színei, mintái vannak.

Vágd ki a sablonok segítségével, éles szikével a kartonból a figurákat. Lyukaszd ki a tetején a kartont ott, ahol majd az akasztó szalagot be akarod fűzni. Fesd fehérre a kartont, majd száradás után ragaszd fel a szalvéta felső rétegét a kartonra. Ha a nevet is szeretnéd rátenni, ehhez használj betű sablont, vagy betű matricát.

karton karácsonyfa dísz

karácsonyfa dísz

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.