Karácsonyfa díszek gombokból

A színes gombokból rengetegféle ajándékot lehet készíteni. Képeket, tálat, figurákat, dekorációt, és ezer más dolgot, többek között karácsonyfa díszeket is.
Tetszik? Oszd meg!

Gomb díszek

Ha évek óta gyűjtöd a leszakadt gombokat, akkor könnyű dolgod van, mert csak előkapod a dobozt a fiókból. Ha nincs kéznél sok gomb, akkor be tudod szerezni internetről, teszveszről, vateráról. Néha lehet venni rövidáru boltban is gomb csomagokat, de darabonként nem hiszem, hogy megéri megvenni, mert úgy szerintem nagyon drága.

Ha kitaláltad, mit szeretnél készíteni, akkor először tervezd meg. Tedd egymásra a gombokat, és nézd meg, milyen a forma, a méret, és a színvilág. Ezután fűzd fel  a gombokat lehetőleg vékony drótra. Így jobb a tartása. Ha figurát készítesz, akkor a kezeket, lábakat gyöngyökből fűzd fel, szintén drótra, mert így még alakíthatod is. De végtagok elkészítéséhez zseníliával bevont drótot is használhatsz. Ezt hobbi boltokban, vagy játékboltok kreatív játék részlegén találod meg.

Ajándékként is adhatod ezeket a kis figurákat. Ha ezt teszed, akkor kis ajándék dobozkákat bélelj ki selyempapírral és abba helyezd el a figurákat, majd kis szalaggal kösd át, és már kész is a helyes kis csomag.

karácsonyfa dísz gombból

díszek karácsonyra

karácsonyi dekoráció

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.