Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa díszek befőttes üveg tetőkből

Befőttes üvegek teteje minden háztartásban akad, nem is kevés. Ezek a tárgyak kiváló alapok karácsonyfa díszek készítéséhez.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyfa dísz

A befőttes üvegek tetejéből sokféle módon készíthetünk díszeket. Használhatunk szalvéta technikát, ragaszthatunk bele apró köveket, gyöngyöket, ragaszthatunk bele fényképet. A scrapbook technika is szép eredményeket hozhat. Díszíthetjük tollakkal, gombokkal, kisebb tető köré fűzhetünk gyöngy keretet, (pici tető köré egy csillámos karperec) így több dimenzióssá téve a művünket.

Csillámfestéket, gyöngyház fényű decoupage ragasztót használva olyan csillogó felületet hozhatunk létre, amelyen megtörik, szóródik a fény, így még színesebbé, vidámabbá teszi a karácsonyfát.

Érdemes a tető mindkettő oldalát díszíteni, így ha elfordul a fán, akkor is szép. A tető szélét is fessük meg, vagy szalaggal, papírdísszel, egyéb aprósággal dekoráljuk. Ha masnit teszünk rá, még szebb, alkalmibb lesz az eredmény.

Bátran használjunk különböző méretű tetőket. Így változatosabb lesz a díszek sora.

A kis akasztót fel is ragaszthatjuk. Én inkább lyukasztani szoktam a tetőket. Egy fa lapra téve kalapáccsal vastag szöget ütök bele, így alakítom ki a lyukat, amibe az arany zsinórt, vagy szalagot fűzöm.

Mutatok néhány ötletet, amiket a neten találtam:

karácsonyfa dísz otthon készítve

karácsonyfa dísz üvegtetőből

kézműves karácsonyfa dísz

karácsonyfa dísz saját kézzel

sraapbook karácsonyfa dísz

ajándék dísz

karácsonyfa dísz ajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.