Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa díszek a tenger ajándékaiból

A nyáron összegyűjtött kagylók, csigák sok mindenre felhasználhatóak. Többek között készíthetsz belőlük szépséges karácsonyfa díszeket is.
Tetszik? Oszd meg!

Sokféleképpen készíthetsz díszeket a nyáron összegyűjtött csigákból, kagylókból. Megteheted azt, hogy az apróbb darabokat egy gömbdísz, vagy egyszerű, egyszínű dísz kidíszítésére használod fel.

karácsonyi kagyló gömb

Készíthetsz a kagylókból, csigákból karácsonyi figurákat, például angyalkákat. Az angyalka készülhet különböző kagylókból, de megteheted azt is, hogy a szárny, az angyalka feje más anyagból van, például a fej fa golyóból, a szárnyak csipkéből, selyemből készülnek.

kagyló angyalka

Megfestheted magát a kagylót is, így a fantáziádban alakot öltő figurává varázsolva azt, mint mikor a felhőkbe alakzatokat képzelsz. Így lesz ebből a hosszú, vékony csigából világítótorony. Nézd csak:

tengeri csiga karácsonyfa dísz

Ha pedig szereted a csillogó, fényekkel játszó díszeket, akkor forgasd csillámporba, fesd be csillámló ragasztóval, vagy festékkel a kagylót, esetleg csepegtesd tele szivárvány színekben pompázó körömlakkokkal.

csillogó kagylók a karácsonyfán

Készítsd el bátran, bármilyen ötlet születik meg a fejedben, mert bármi, amit valóban megalkotsz jobb, és szebb, mint az a tökéletesség, ami csak a fejedben létezik.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.