Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa dísz száraztésztából

A száraztészta karácsonyfa díszek készítésére is kiváló alapanyag. Egy kis kreativitással nagyon szép díszek készíthetőek belőle.
Tetszik? Oszd meg!

kócos karácsonyi dísz

Mi kell hozzá: csavart száraztészta, hungarocell gömb, arany színű festék, ragasztópisztoly, egy darab szalag.

Fogd a hungarocell gömböt, és egy tányérra tegyél egy adag száraztésztát. Melegítsd elő a ragasztót, majd amikor már folyós a ragasztó, egyenként nyomj egy adagot a tészta darabok végére, és ragaszd a hungarocell golyóra. Minden darabnál várd meg, hogy egy picit megszilárduljon a ragasztó. Egymáshoz sűrű közelségbe ragaszd körbe a gömböt tészta darabokkal. Egy helyen ragaszd fel a szalagot, majd azt is vedd körbe tészta darabokkal.

Hagyd, hogy teljesen megszilárduljon az egész.

Végül fesd le a díszt arany színű akrilfestékkel.

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.